Foyer Refurbishment

Newly refurbished designer foyers

Bayview received a much needed Foyer refurbishment during the 2013 Calendar year.

This was a project organised over a two year period by a dedicated Committee & Sub Committee volunteering their time at Bayview.

Hecker Guthrie responded to the brief, scope & budget as set by the committee. Two schemes were offered and voted on by owners. This allowed everyone to contribute in the design process. A calm scheme with a broad appeal was agreed and they were selected based on the high calibre of projects they have produced.

The works were completed with the cooperation of owners and tenants, who are thanked for their patience during that time.

The Committee thanks the professional services of the companies associated with this project; namely: